LEX

Má kupujúci platiteľ nárok na odpočítanie dane, ak tovar kúpil od obchodníka uplatňujúceho osobitnú úpravu podľa § 66?

Zadanie, postup a odpoveď sú v balíku Expert – dane

Platí sa za vyťaženie príkladov, ich zaradenie k témam a prepojenie na konkrétne paragrafy.

Má kupujúci platiteľ nárok na odpočítanie dane, ak tovar kúpil od obchodníka uplatňujúceho osobitnú úpravu podľa § 66?