Je predajom tovaru na diaľku, keď rakúsky dodávateľ posiela tovar slovenskému živnostníkovi, ktorý nie je platiteľom DPH, alebo je registrovaný len podľa § 7a?Je predajom tovaru na diaľku, keď rakúsky dodávateľ posiela tovar slovenskému živnostníkovi, ktorý nie je platiteľom DPH, alebo je registrovaný len podľa § 7a?
Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?
Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?
Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?
Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?
Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?
Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?
Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?
Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?
Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?