Má kupujúci platiteľ nárok na odpočítanie dane, ak tovar kúpil od obchodníka uplatňujúceho osobitnú úpravu podľa § 66?Má kupujúci platiteľ nárok na odpočítanie dane, ak tovar kúpil od obchodníka uplatňujúceho osobitnú úpravu podľa § 66?