LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
identifikačná časť
identifikačná časť
Otázky z praxe k tejto téme
Má platiteľ povinnosť podať kontrolný výkaz, ak v zdaňovacom období poskytol len nájom nehnuteľnosti oslobodený podľa § 38 ods. 3?
§ 78a, § 38