LEX

kalendárny štvrťrok

kalendárny štvrťrok

Otázky z praxe k tejto téme

Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?§ 80Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?§ 80, § 15Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?§ 80Môže platiteľ dane podať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok, ak dodal tovar v hodnote do 50 000 eur a zároveň poskytol službu s miestom dodania v inom členskom štáte v hodnote 80 000 eur?§ 80Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?§ 80, § 15Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?§ 80Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?§ 80Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?§ 80, § 15Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?§ 80